Двама горски от ЮИДП Сливен са в болница след побой от агресивни нарушители

Двама служители на Югоизточното държавно предприятие – Сливен са в болнично заведение след нападение от заловени нарушители, съобщиха от ЮИДП.
Инцидентът е станал днес около обяд, когато екип от предприятието е забелязал каруца, натоварена с дървесина с неясен произход в местността Ормана край ямболското село Завой. Около десетгодишно момче е карало каруцата и е било спряно за проверка. На място са пристигнали роднини на детето, които проявили агресия към проверяващите и ги заплашили с нож. Детето е избягало.

Служителите са сигнализирали на телефон 112, но преди да пристигне полиция, група от още близки и роднини на заловените са ги нападнали.

След побоя двама от служителите са настанени в болница със средни телесни травми по главата и крайниците, а третият се е разминал с охлузвания и рани. По-късно служители на ПУ-Ямбол са установили самоличността на един от нападателите.
Предстои да се съставят актове за административно нарушение. Провеждат се допълнителни следствени действия от органите на МВР.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук