Двама младши прокурори попълниха редовете на Районна прокуратура-Сливен

Двама младши прокурори попълниха редовете на Районна прокуратура -Сливен. Даниела Маркова и Биляна Желева спечелиха конкурс и бяха назначени от ВСС.

Даниела Маркова е завършила юридическото си образование в град Варна. Тя притежава повече от 4 години юридически стаж. Над три години от него е работила като разследващ полицай в ОД на МВР-Бургас. Биляна Желева е завършила юридическото си образование в град София. Притежава повече от 11 години юридически стаж. Част от него е преминал в Окръжна прокуратура-Бургас, където е работила като прокурорски помощник.

Даниела Маркова и Биляна Желева подписаха акта си за встъпване пред прокурор Катя Колева -административен ръководител на Районна прокуратура-Сливен, след което се заклеха тържествено пред колектива на прокуратурата. Новите прокурори получиха пожелания за успешна и пълноценна професионална реализация.

Двама младши прокурори попълниха редиците и на Районна прокуратура-Ямбол.Това са Янислав Димов и Панайота Рандева, които спечелиха конкурс и бяха назначени от ВСС, съобщиха от Апелативна прокуратура Бургас.

Двамата са завършили юридическото си образование в град София. Успешно са преминали обучителния курс в Националния институт по правосъдие. Янислав Димов притежава близо 4 годишен юридически стаж, а  този на Панайота Рандева е над 10 години.

Янислав Димов и Панайота Рандева подписаха акта си за встъпване пред прокурор Мина Грънчарова-административен ръководител на Районна прокуратура-Ямбол, която пожела на новите си колеги здраве и успех в работата.

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук