Двама полицаи с награди за висок професионализъм

Снимка: Пресцентър на МВР

Двама служители на на ОДМВР-Сливен са удостоени с „ОБЯВЯВАНЕ НА БЛАГОДОРНОСТ” и парична награда от името на главния секретар на МВР главен комисар Младен Маринов. Отличията за проявена инициативност и постигнати високи професионални резултати при изпълнение на служебните си задължения, бяха връчени на полицаите от старши комисар Димитър Величков – ръководител на ОДМВР-Сливен. За това информират от пресцентъра полицията в Сливен.

В резултат на добрата работа на полицейските служители Иван Георгиев – инспектор в сектор „Противодействие на криминалната престъпност” към ОДМВР-Сливен и Николай Стоилов – младши експерт в сектор „Криминална полиция” към РУ-Нова Загора, е разкрито престъпление, свързано с притежание и разпространение на наркотици на територията на Нова Загора и съседни общини. Тяхната работа има съществен принос в един от основните приоритети на ОДМВР-Сливен – противодействието на престъпленията, свързани с производство, разпространение и употреба на наркотични вещества.

Иван Георгиев и Николай Стоилов са награждавани многократно. Те са носители на приза „Полицай на месеца” в няколко поредни години. Инспектор Иван Георгиев е удостоен с награда в конкурса за магистрати и полицаи „Страхливият умира всеки ден, смелият – само веднъж“ в памет на италианския магистрат Джовани Фалконе, която се провежда всяка година от Община Благоевград със съдействието на Посолството на Република Италия в България.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук