Детският приказен театър при НЧ „Зора 1860” представя „Безтегловната принцеса”

Премиера на постановката „Безтегловната принцеса” по едноименната приказка на Джордж Мак Доналд  ще представи  Детският приказен театър при НЧ „Зора 1860”. Преставленията са тази вечер от т 16.00 и от 18.00 часа.

Какво е важното при лечението и оправянето на приказки? Може ли да се поправят? Възможно ли е да има намеса в една приказна история? Или самата фантасмагория следва своя ход ? Или въображението на двама доктори по приказкология е по – голямо и силно от едно проклятие на една позабравена триглаво-шесторъкокрака  зла магьосница, лишена от покана да присъства на кръщенето на своята пра-пра-праплеменница?

Как краля и кралицата ще се преборят за скъпоценната вятърничава дъщеря?

Една безтегловна принцеса орисана да се рее в облаците цял живот и никога да не успее да стъпи здраво на земята. Какво би могло да поправи тази участ? Как да се развали тази магия? – разбира се, че намесата на ординерни(обикновени) лекари не е вариант и за това трябва появата на един …принц!

А какво ще прави този принц на име Леополд?

Ами много просто!- ще свири на китара!

Драматизация: Венцислав Асенов, режисьорска версия :Ивайло В. ГАНДЕВ ,сценография : Борислава Захариева, музика: Павел Васев , продуцент: Галина Георгиева

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук