Деца на загинали полицаи получиха коледни подаръци

Деца на загинали полицаи от Сливен получиха днес коледни подаръци. Те им бяха връчени от старши комисар Димитър Величков. Инициативата в Сливен е част от Националната благотворителна кампания за подпомагане на децата на загинали служители от системата на МВР.

„За 15-а поредна година отдаваме почит към нашите колеги, загинали или пострадали при изпълнение на служебните си задължения. Полицейската професия е отговорна и изпълнена с рискове. Нашите семейства са тези, които ни подкрепят и на които липсваме най-много докато изпълняваме нашия дълг. Затова за мен е чест да подкрепя децата на нашите колеги, отдали живота си  в служба на обществото. Искрено се надявам, че благотворителната инициатива на МВР ще направи празника по-щастлив.” С тези думи  старши комисар Димитър Величков се обърна към децата на загинали служители на ОДМВР-Сливен. Той прие днес в кабинета си Вероника Колева и Станислав Донев, разговаря с тях и им раздаде подаръци. Децата получиха парични и предметни подаръци от „Технополис” и „Практикер” на стойност 750 лева и ваучери от  „Билла-България” за 150 лева.

Средствата в кампанията се набират целогодишно по банков път, чрез номера 1866 и 0900 5 1866 за всички мобилни оператори и от служители на МВР, които отделят от заплатите си всеки месец сума за благотворителната инициатива.

Цената на краткото съобщение е 1 лв. (без ДДС), а на гласовото обаждане – 0.99 лв. /без ДДС/. Средства могат да се прeвеждат и по транзитна банкова сметка с IBAN: BG66BNBG96613100146501, BIC: BNBGBGSD, Българска Народна Банка, Централно управление.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук