Деян Дечев: Кампанията ни ще е позитивна, със силна програма и вярвам, че БСП ще има по-добър изборен резултат

Кампанията ни ще е позитивна, със силна програма и вярвам, че БСП ще има по-добър изборен резултат от този през ноември миналата година. Това каза Деян Дечев-водач на листата на левицата в Сливен малко след като заедно с част от останалите кандидати за народни представители, регистрираха днес листата на партията в Районната избирателна комисия за участие във вота на 2 октомври.

Той определи листата им с кандидати за мандати от 21 МИР Сливен като балансирана. „Девет от 12 кандидати за пръв път ще се борят за депутатски мандат, имаме местен водач, в същото време в листата има и такива силни разпознаваеми фигури като генерал Кольо Милев“, кометира още Дечев.

По думите му, заедно с колегите си ще заложат на изключително позитивна кампания, насочена към хората и с много срещи. „Имаме какво да кажем, имаме с какво да се похвалим. БСП беше партията, която изпълни най-голям процент от своите обещания за седем месеца работа. Програмата, която сме подготвили в тази кампания също е много силна, с много голяма социална насоченост и аз вярвам, че БСП ще има доста по-добър резултат, отколкото на ноемврийския вот през миналата година“,посочи още той.

Деян Дечев беше категоричен, че посланията им към избирателите ще бъдат позитивни, а БСП е показала, че може да работи и да изпълнява предизборните си обещания, без значение от кондицията, в която се намира.

Кандидатите за народни представители са подредени по следния начин:

1. Деян Дечев- Сливен
2. Кольо Милев – Сливен
3. Светлана Динева – Нова Загора
4. Димитър Орманов- Сливен
5. Стефан Щилиянов – Сливен
6. Йордан Крълев – Твърдица
7. Иван Петров – Сливен
8. Саркис Шаклиян – Сливен
9. Васил Николов – Нова Загора
10. Росица Маринова – Сливен
11. Румен Бозуков – Сливен
12. Мартина Василева – Сливен

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук