Димитър Киров от ПП “Има такъв народ” посети Котел: Помогнахме с каквото можем, но проблемите трябва да се решат кардинално

Кандидатът за народен представител от листата на ПП “Има такъв народ” Димитър Киров посети днес Котел и се срещна с някои от пострадалите от наводнението на ул. „Иглика“.

“На места водата е достигнала над метър. Първите етажи на къщите са наводнени. И само благодарение на бързата реакция на по-младите в семействата няма жертви”, сподели той.

Според разказите на местните жители, проблемът с отводняването в града е много сериозен. Преди две години положението беше същото, Котел отново беше наводнен след поройни дъждове и пак бяха евакуирани хора. По думите на няколко възрастни граждани, над махалата има дере, което е пълно с боклуци и е цялото задръстено, а причините за това са комплексни и всекиму известни. Доста често улицата им се наводнява и всеки път, когато започва да вали те изпадат в ужас, страхувайки се дори за живота си.

“Помогнахме с каквото можахме, но проблемът трябва да се реши кардинално. Надявам се, че ще бъдат взети съответните мерки от компетентните институции това да не се повтаря”, каза още Киров.

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук