Доброслав Иванов: Дейността на „Патриотите“ в Сливен е в полза на местната общност и ще продължи да бъде такава

Дейността на патриотите в област Сливен е дългогодишна и изцяло насочена в полза на местната общност и градежа на една силна България, споделя в анализа си кандидатът за народен представител в листата на КП „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ Доброслав Иванов. Той твърди, че въпреки малкия си властови ресурс партиите от патриотичния сектор заедно и поотделно винаги са защитавали интересите на гражданите. Депутатът в 43-тото и 44-тото Народно събрание Петър Петров направи немалко за региона без да се държи надменно и началнически, както много български политици. Бе поставено формалното начало на развита индустриална зона, чийто старт се забави, заради скандалната подмяна на дневния ред на обществото, за съжаление засега е само на хартия. Бе оказана помощ за малки проекти и ремонти по населените места.

През целия си мандат и досега зам. областния управител на Сливен и председател на женската организация на НФСБ Димитринка Петкова бе стожер и спомоществовател на редица културни прояви като една от тях – четенията в памет на Захарий Стоянов в родния му Медвен, е на път да се превърне в събитие от национално значение. Хората от сливенско добре познават и дейността на общинските съветници, многото патриотични и благотворителни инициативи, възстановяването и съграждането на нови паметници на видните деятели на народната свяст. Патриотите в Сливен имат и голяма заслуга за удържането на местните данъци, продажби на общински гори, сечи във вододайни зони, пресичането на странни хрумвания в сферата на образованието.

Българските патриоти ще настояват пред следващия народен представител да работи за разрешаването на много местни проблеми като изтичането на младия потенциал на града, който има крещяща нужда от инвестиции. За прекратяване на застоя на планираната нова индустриална зона. За възраждане на занемарените Сливенски минерални бани, развитие на културно-исторически туризъм. Сливен е една от областите – жертви на „циганизацията“ и за това са необходими особени усилия за дългосрочното разрешаване на този иначе национален проблем. Сериозен проблем представлява и наркоманията, а Сливен е столицата на „готвачите“ на синтетична дрога, според анализатори на престъпния свят. Оценяваме също и като недостатъчно използването на възможностите по европейските фондове. Като цяло производителите в областта страдат от липса на пазари за гроздето, донякъде прасковите и черешите – традиционен местен поминък.

Новозагорци с право негодуват срещу продължаващото обгазяване с неприятна миризма от завода за биогаз на „Градус“ и въпреки всички усилия и премахването на една от най-разпръскващите миризми инсталация, терорът продължава. Това е резултат от висша опека и местен феодализъм във висша форма със всичките му назначения и поръчки. ТЕЦ-овете също са с неизяснено бъдеще. Занемарени са тракийските могили.

В малките общини като Котел и Твърдица е нужна особена подкрепа. Стъпки към разрешаването на тези проблеми очакват избирателите на Българските патриоти.

Коалиция Българските патриоти е под № 16 на машината и в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук