Доброслав Иванов ще води листата на коалиция „Патриотичен фронт” в Сливен

Доброслав Иванов ще води листата на коалиция „Патриотичен фронт” в Сливен. Това стана ясно днес когато заместник-председателят на НФСБ Борис Ячев представи листата с кандидати за народни представители на коалицията „ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ – НФСБ, БДС „РАДИКАЛИ“ и БНДС „ЦЕЛОКУПНА БЪЛГАРИЯ“ за 21 Сливенски избирателен район.

„Коалицията е възродена. Това е едно от първите големи патриотични обединения в най-новата българска история”, посочи Ячев. Той поясни, че създаденото патриотично обединение има за цел не само да намери място в следващото Народно събрание, но и да бъде стабилизатор на процесите в парламента, а желанието е в бъдеще коалиция да се разшири .

Листата на коалиция „Патриотичен фронт” се състои от 12 кандидата. Тя е разнообразна от хора с различни професии и възраст, всеки един доказал се в своята област. Водачът Доброслав Иванов е журналист и национален координатор на НФСБ.
Второто място е за адв. Росица Колева. Трети е академик Тодор Кръстев. Следват Иван Дойчев, Живко Тодоров, Костадин Славов, Пенка Славчева, Стоян Стамов, Ваня Дичева, Валентин Гочев, Ивайло Граматиков, Петър Петров.

Днешното представяне на кандидатите за народни представители на коалиция „Патриотичен фронт” започна с минута мълчание в памет на Николай Ценков –  фотограф, видеооператор, работил в годините за телевизиите в града, представител на НФСБ, който тази сутрин си отиде от този свят.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук