До седмица басейнът в 11-то училище ще може да се ползва за тренировки

До седмица басейнът в 11-то СУ „Константин Константинов“ Сливен ще може да се ползва за тренировки. Предстои Спортен клуб по плуване “Сливен 2002” да сключи договор с училището за ползване на базата и децата да могат да тренират там. Това заяви за Slivenpost.bg Стефан Шевкенов – председател на клуба по плуване.

Припомняме, че в началото на седмицата когато плувното съоръжение в училището отново отвори врати се оказа, че там не може да се осъществява треньорска дейност. Родители на деца, които тренират плуване изказаха своето недоволство, че се налага да ги водят в Ямбол или Стара Загора, за да могат да се подготвят за състезания.

„След проведена днес работна среща между представители на плувния клуб “Сливен 2002” и ръководството на училището се постигна съгласие за решване на проблема.  Ще сключим договор и децата ще могат да тренират, съобщи още Стефан Шевкенов. Преди използвахме басейна на базата на договорка между клуба и директора. Сега ръководителят на учебното заведение е друг и той е решил нещата да стават по този начин – с договор. Ние сме предприели действия, предстои още една среща за доуточняване на клаузите по договора и се надявам до следващия понеделник нещата да са наред“, посочи той.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук