До 22 януари ще се продават ваучери за том 1 на „Опит за история на град Сливен“

Ваучери за том 1 на „Опит за история на град Сливен“ могат да се купят до 22 януари. Това съобщават от галерия „Седем“, където могат да бъдат закупени ваучерите. Преиздаването на това издание на труда на Симеон Табаков е по иницатива на сдружение „Войводите на Сливен“ .

Първият том от поредицата съдържа интересна информация за възникването на града и неговата история в античността и ранното средновековие. Преиздаването на книгата става под методичното ръководство на проф. д-р Иван Русев, с бележките на проф. д-р Петър Ангелов и сливенския краевед Васил Дечев.

Книгата се издава с помощта на фондация „Обществен дарителски фонд – Сливен“. За набирането на останалата част от нужните за отпечатването средства, сдружението е подготвило специални ваучери на стойност 15 лв. Срещу всеки закупен ваучер, книгата ще бъде получена веднага след нейното отпечатване през пролетта на 2020 г. За закупилите се води регистър и при тяхно съгласие имената им ще бъдат включени в новото издание на книгата, както подобава традицията на първото издание.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук