До 25 март приключва големият ремонт по АМ „Тракия“

Снимка :Mediapool

До 25 март трябва да приключи ремонтът на 16,5-километровия участък от автомагистрала „Тракия“ между Оризово и Чирпан, предава БГНЕС.

Вече са свалени асфалтовите пластове, извършва се ремонт на 9 съоръжения.

От АПИ днес направиха инспекция на ремонта и съобщиха, че са предприели нужното за подобряване на сигнализацията към обходните маршрути от магистралата.

В продължение на няколко дни имаше сигнали от шофьори за объркване и за да няма такова ще се сложат по-големи указателни табели, показващи обходния маршрут, обещаха от Пътната агенция.

Припомняме, че по време на ремонтните работи изцяло беше ограничено движението на АМ „Тракия“ именно в тази отсечка. За времето на ремонта трафикът преминава по обходни маршрути, както следва: В посока Бургас движението ще се отклонява на п. в. „Плодовитово“ по път III-666 до с. Плодовитово и път II-66 Плодовитово – Чирпан, а на п. в. „Чирпан – изток“ ще се включва отново в АМ „Тракия“; В посока София автомобилите ще се отклоняват на п. в. „Чирпан – изток“ и ще преминават по път II-66 Чирпан – Плодовитово и по път III-666 от с. Плодовитово ще се връщат отново на АМ „Тракия“ на п. в. „Плодовитово“; От автомагистрала „Марица“ в посока Бургас автомобилите ще се качват на АМ „Тракия“ и при п. в. „Плодовитово“ ще се отклоняват по път III-666, на с. Плодовитово по път II-66 през околовръстния път на град Чирпан и на пътен възел „Чирпан – Изток“ се връщат на АМ „Тракия“ към Бургас.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук