Държавна компания, която развива и управлява индустриални зони ще помага на Сливен

Държавна компания, която развива и управлява индустриални зони ще помага на Сливен. Това стана ясно след кат однес беше подписан Меморандум за сътрудничество между Община Сливен и „Национална компания индустриални зони“. Изпълнителният директор на НКИЗ Антоанета Барес и кметът на Сливен Стефан Радев се договориха да обединят усилия, за да развият сътрудничество, насочено към реализирането на „ад хок“ проекти на територията на общината.

„НКИЗ ще оказва съдействие на община Сливен с промотирането на проекта за намиране на инвеститори. Като държавна компания, която развива и управлява индустриални зони, ние можем да помогнем с опит и добри практики за бизнеса, който е избрал територията на общината като дестинация за реализиране на своите инвестиционни намерения“, отбеляза Антоанета Барес.

От своя страна Стефан Радев посочи, че терените, които биха могли да бъдат предлагани на потенциални инвеститори, вече имат изготвен подробен устройствен план. Те се намират на изключително подходяща локация – в близост до магистрала Тракия по пътя Ямбол-Сливен.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук