Д-р Васислав Петров: Честит празник на лекарите в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“- Сливен! 

На 19 октомври православната църква почита паметта на всебългарския небесен покровител – Йоан Рилски Чудотворец. Той е духовник, най-известният български светец и отшелник, закрилник на народа ни и избран за покровител на българския лекар.

Изпълнителният директор на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен – д-р Васислав Петров, поздравява лекарите в болницата с днешния празник:
„Уважаеми колеги, позволете ми да се обърна към вас на днешния свят за църквата ни ден и много специален празник за нас, лекарите. За мен е чест, че в нашата болница работят професионалисти като вас и уважавани от пациентите си лекари. Благодаря ви, че сме заедно в щастливи и трудни моменти, че с отдадеността си към професията поставяте лечебното ни заведение на нивото, на което е в момента.
Хилядите излекувани болни и спасени животи си струват всяка безсънна нощ, всяка напрегната минута и ситуация. Преминаваме през предизвикателства, през неочаквани препятствия и сякаш те ни правят по-силни и единни.  Заслужавате уважението на пациентите, защото правите всичко по силите си в името на здравето и живота.
Пожелавам ви много здраве и професионална удовлетвореност, устойчивост и вяра, щастие и благополучие. Благодаря на вашите близки за подкрепата, която ви оказват и приемат достойно хуманната ви мисия!“

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук