Евродепутатът Радан Кънев: И в следващия парламент „Демократична България“ ще има народен представител от Сливен

Вярвам в сливенския екип на „Демократична България“ и съм сигурен, че и в следващия парламент ще има народен представител от Сливен. С тези думи евродепутатът Радан Кънев засвидетелства своята подкрепа за Димитър Сяров и сливенската листа на партията, която ще се бори за гласовете на гражданите на 14 ноември. При визитата си Сливен днес, той за пореден път подчерта достойнствата на сливенския адвокат, който е първи в подредбата и колегите му, като хора почтени, отговорни и готови на лични жертви в името на общото благо. За да подкрепи кандидатите за народни представители от 21 МИР Сливен в града дойде и кандидат президентската двойка на „Демократична България“- Лозан Панов и Мария Касимова- Моасе.

По думите на Радан Кънев, в следващия парламент непременно трябва да се състави правителство. „България не може да остане в състояние на безвластие, в което се намира вече една пълна година, не може да остане в състояние на хаос и разруха. За да го има това правителство, трябва да има 121 народни представители, които да са почтени, доказали, че са готови на лични жертви в името на общото благо. Митко Сяров вече го е доказал като общински съветник, областен управител и като народен представител“, посочи още той. Според него всички в листата на партията са хора, доказали се с работата си.

Евродепутатът коментира и решението на ЦИК за ръчно преброяване на всички контролни разписки от машинното гласуване на предстоящите избори. „Винаги съм бил убеден, че изборните резултати зависят от доверието на хората, а не от това дали се броят или не някакви отрязъци“, каза той.

Водачът на листата на „Демократична България“ Сливен – Димитър Сяров, представи своите приоритети в работата си за Сливен и областта. Постави акцент върху внесения в предходния парламент законопроект за мораториум върху изсичането на вековни гори, битката за чист въздух в Нова Загора, където хората с години страдат от инсталация за биогаз. По думите му, вече е крайни време за въвеждането в експлоатация и на пречиствателната станция за питейни води в Сливен,важно е и осигуряването на средства за дофинансиране на подмяната на канализацията в сливенския квартал „Речица“. „Нашите лечебни заведения трябва да бъдат всячески подпомагани от държавата -и областната болница, и филиала на ВМА в Сливен“, заяви още Сяров.

От своя страна, Лозан Панов и Мария Касимова отправиха призив са спазване на противоепидемичните мерки и разбиране от страна на гражданите, че ваксинацията е единствения начин да се справим с пандемията. „Виждам, че хората се притесняват за здравето си, за това дали ще имат работа и ще могат да си платят сметките, но виждам и тяхното позитивно мислене и вяра, че наистина, най-сетне България ще се оттласне от дъното, на което е стъпила“, допълни кандидатът за президент.

В листата на „Демократична България“ Сливен залагат на почтени професионалисти и призовават да гласувате за тях, за да спечели България.

Димитър Сяров – адвокат

Кремена Петрова  – икономист

Таня Еленска – учител историк

Росен Петков –  инженер, IT специалист

Емил Димитров – IT специалист, предприемач и собственик на IT компания

Андрей Дамянов – адвокат

Стефан Пеев  –  финансист и предприемач

д-р Мая Миланова  –  лекар

Георги Мавродиев  –  адвокат, геодезист

Станимир Койчев  – фармацевт

Борил Димитров – географ

Стефан Радев – д-р по право, преподавател в УНСС

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук