Елена Пешева от „Българските патриоти“ в с. Бяла: „За нас е важно българите да живеят добре в собствената си страна

Сливенската листа на коалиция „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ беше представена пред жителите на село Бяла днес от Борис Ячев -зам.-председател на НФСБ.

„По време на управлението водехме голяма битка с партньорите ни за изпълнение на точките от нашата програма като постигнахме реализация на 50 % от нашите искания. Увеличението на пенсиите можеше да се постигне още в първата година от управлението, но се случи в края на мандата, заради сложните отношения с ГЕРБ“, заяви Борис Ячев, който е водач на листата в Пловдив област. Той изрази убеденост, че патриотите ще бъдат сериозен фактор в следващия парламент.

Водачът на листата в Сливен-Елена Пешева подчерта, че другите политически сили слугуват на чужди държави. „За нас е важно нашите хора да живеят добре в собствената си страна“, поясни тя.

Вторият в листата-Доброслав Иванов изтъкна ангажираността на патриотите към проблемите на селото през годините, без оглед дали се задават избори или не.

Д-р Спас Спасов, представител на ВМРО и трети в листата обясни, че управлението е направило голяма грешка като е забранило на хората да отглеждат малък брой животни в задния си двор за прехрана.

Присъстващите в залата жители на селото изразиха съжаление от факта, че на предишните избори патриотите се явиха разделени и пожелаха силно присъствие в следващото Народно събрание. Бяха обсъдени приоритетите на Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ – доходи, здравеопазване, образование, преизчисление на пенсиите.

Хората споделиха за проблемите на региона – обезлюдяване, липса на средства за ремонти на детската градина, читалището, нерегламентирано изхвърляне на строителни отпадъци и др.

На срещата присъстваха още кандидатът за народен представител Костадин Славов и председателят на женската организация на НФСБ и зам. -областен управител Димитринка Петкова.

Коалиция Българските патриоти е под № 16 на машината и в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук