Елена Пешева повежда листата на Коалицията „Българските патриоти“ в Сливен

Коалицията „Българските патриоти“, в която влизат партиите ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ регистрира днес в РИК листата си в Сливен. Водачът на листата Елена Пешева, която в 44-тото народно събрание бе депутат от Пловдив, бе придружена от Доброслав Иванов-областен координатор на НФСБ в Сливен, който е на второ място в листата, трети е Спас Спасов от ВМРО.

„Листата е съставена от професионалисти, хора, които са участвали и на предишните избори, новото е, че аз съм водач. Това е решение на коалицията, а иначе аз съм от Пловдив и съм координатор на ПП „Воля“ за града и областта“ представи се тя.

Елена Пешева отправи призив към избирателите на 11 юли да гласуват и да вложат целия си разум, за да не се повтори ситуацията от предходния парламент. „Всички партии, които са в коалицията винаги сме били защитници на традиционното семейство, а не на либералните ценности. Ще работим за безплатни детски градини и ясли, безплатни учебници и помагала, запазване на християнските ценности, справяне с демографската криза, преизчисляване на пенсиите, безплатно здравеопазване и др.“ коментира още водачът на сливенската листа.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук