Есенен маратон на четенето в СУ „П.К.Яворов”

Есенен маратон на четенето ще се проведе в СУ „П.К.Яворов” Сливен на 23 октомври. Той се организира в партньорство с Библиотека „Зора” и ще стартира в 11.00 часа.

Участници ще бъдат всички ученици от началния курс на обучение. Те ще направят  жива верига от училището до сградата на библиотеката от деца, четящи откъси от любими произведения. Пред „Зора” ще видим и музикални изпълнения на участниците, а всички първокласници ще получат като подарък своята първа читателска карта, съобщават още от библиотеката.

Инициативата се провежда във връзка с Националната стратегия за насърчаване и повишаване на грамотността на МОН и е в рамките на Националната седмица на четенето в периода от 22 до 26 октомври  2018 г.

 

 

връзка с Националната стратегия за насърчаване и повишаване на грамотността МОН организира и провежда Национална седмица на четенето в периода от 22 до 26 октомври  2018 г. В Сливен СУ „П.К.Яворов” в партньорство с Библиотека „Зора” ще организират есенен маратон на четенето на 23 октомври от 11.00 часа. Участници ще бъдат всички ученици от началния курс на обучение. Те ще направят   жива верига от училище „П.К.Яворов” до сградата на библиотеката   от  деца , четящи откъси от любими произведения. Пред „Зора” ще видим и музикални изпълнения на участниците, а всички първокласници ще получат като подарък своята първа читателска карта.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук