Забавления за деца и възрастни предлага Ресторант Парк Централ Сливен

Забавления за деца и възрастни предлага почти всеки ден до края на годината Ресторант Парк Централ Сливен. Състезания за млади готвачи, изработка на коледни орнаменти и зимни рисунки, детска дискотека и забавно кино са инициативите, в които могат да се изяват и забавляват малките жители на Сливен. За техните родители са предвидени спортни танци, рисуване, питиета и готвене на винена вечеря.

ДЕЦА

На 21 декември ще се проведе APTE KIDS – състезание за най-добра зимна рисунка, рисуване на майки с деца или пък само деца. Художниците ще творят от 15 до 17 часа. Следващата събота, на 28 декември, ще бъде финалното състезание за най-добра рисунка, а най- добрите ще бъдат наградени. По време и на двете събития децата ще получат сок, пица и десерт, а на финала ще има и танци с DJ.Таксата за участие е 10 лв. на дете.

Състезанието за изработване на коледни орнаменти – част четвърта, ще бъде на 22 декември от 14 до 16 часа. След като вече твориха върху платове и порцелан, този път децата ще могат да развихрят фантазията си като работят със стъкло. Докато се занимават малките таланти ще могат да се подкрепят с пица, сок и десерт. Таксата е 10 лв. на дете.

Финалът на състезанието ще бъде на 29 декември от 14 до 16 часа. На тържеството ще бъдат наградени финалистите от надпреварата. Освен да хапнат пица, сок и десерт децата ще могат и да танцуват, тъй като ще има и DJ.
Началото на зимната ваканция ще бъде ознаменувано с Детска дискотека на 20 декември от 18 до 20 часа. Децата ще могат да се почерпят с пица и картофки, сок и десерт. Цената за участие на дете е 10 лв.

Забавно кино и пица ще има на 23 декември от 18 до 21 часа. Предвидена е прожекция на забавен филм и подкрепа за децата с пица, сок и десерт, отново срещу таксата от 10 лв. на малчуган.

Състезанието за млади готвачи „JUNIOR SUPER CHEF“ ще бъде на 27 декември от 17.00 часа. Родителите ще имат възможността да вечерят сготвеното от децата им. Таксата за участие тук е 35 лв.

ВЪЗРАСТНИ
Големите могат да разпуснат с танци и питие на 23 декември от 18.30 часа. Спортните танци ще води Али Мехмедов, а танцьорите ще получат комплиментно питие. Таксата е 6 лв. на човек.

Всяка сряда се провежда и „ARTE VINO„. Рисуването на чаша вино започва в 18.30 часа, а таксата за участие е 25 лв.

Готвенето на винена вечеря е планирано за 29 декември от 18.00 часа. Главният готвач на Ресторант Централ Парк Сливен ще поднесе на гостите тристепенно меню, заедно с рецептите. По време на храненето ще бъдат представени ястия в перфектно съчетание и комбинация с ЕМ вина от избата на „Едуардо Миролио“. Таксата за участие е 35 лв. на човек.

Желателно е предварително записване за участие в събитията, тъй като местата са органичени. Телефон за контакти : 0877 100 959

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук