Започва изплащането на обезщетенията за изграждането на път ІІ-55 Велико Търново – Гурково

Започва изплащането на обезщетенията за изграждането на път ІІ-55 Велико Търново – Гурково, съобщават от Областна администрация Сливен. В изпълнение на разпоредбите на чл. 39 а от Закона за държавната собственост, Агенция „Пътна инфраструктура“ е превела по сметка на Областен управител сумите за изплащане на обезщетения на засегнатите от изграждането на обекта. Обходен път на с. Асеновец от км 79+200 до км 82+800 и изместване на електропровод 20 кВлт“ и има готовност за изплащане на обезщетенията.

Собствениците на отчуждените имоти или техните правоприемници доказват правото си да получат определеното обезщетение пред Областния управител на област Сливен съгласно чл.39а, ал.2 от ЗДС. За целта е необходимо в деловодството на Областната администрация да се представят документи, доказващи правото на собственост и влязъл в сила отчуждителен акт.

Заинтересованите могат да намерят подробна информация в сайта на областната администрация https://regionsliven.com/news.php?id=310213. От там може да се изтеглят образци на формулярите, които трябва да бъдат попълнени.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук