Заради авария на „Дамарски мост“ спират водата на няколко места в града

Заради авария в района на „Дамарски мост“ спират водата на няколко места в града.

„Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че във връзка с възникнала авария (в района на Дамарски мост) при изпълнение на строително- монтажни дейности по проект: „Доизграждане и рехабилитация на водоснабдителната и канализационната инфраструктура в агломерации с население с над 10 000 еквивалент жители, попадащи в обхвата на обособената територия на „Водоснабдяване и Канализация – Сливен“, ще бъде прекъснато водоподаването до отстраняване на аварията.

Аварийното прекъсване на водоподаването, ще засегне следните зони- Кв. „Клуцохор“ и Широк център.

При възникнали непредвидени ситуации, които налагат удължаване срока на ремонтните дейности повече от 12 часа, ВиК Сливен ще осигури водоноска, която ще бъде на разположение на гражданите от засегнатите райони.

За въпроси и повече информация, гражданите могат да се свържат с ВиК оператор на безплатен национален телефон 0800 80 180.

Строително-монтажните работи са във връзка с изпълнението на проект „Доизграждане и рехабилитация на водоснабдителната и канализационната инфраструктура в агломерации с население с над 10 000 еквивалент жители, попадащи в обхвата на обособената територия на „Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД.

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук