Заради ремонти спират водата на няколко места в Сливен утре

Сливенски квартал ще е без вода утре заради ремонт, съобщават от „Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД. Във връзка с предстоящи строително-монтажни дейности по ул. „Попска“, при изпълнение на проект: „Доизграждане и рехабилитация на водоснабдителната и канализационната инфраструктура в агломерации с население с над 10 000 еквивалент жители, попадащи в обхвата на обособената територия на „Водоснабдяване и Канализация – Сливен“, ще бъде спряно водоподаването на 21.02.2024 г. (сряда) от 09:00 до 17:00 ч., за част от кв. „Клуцохор“ ( къщите), в района на:

– ул. „Патриарх Евтимий“, ул. „Попска“, ул. „6-ти Септември“, ул. „Георги Икономов“ .

Поради извършване на ремонтни дейности от 11:15ч. до 14:00ч. ще бъде прекъснато водоподаването в района на ул. „Димитър Пехливанов-Добрович“ и бензиностанция Лукойл.

При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано.

При възникнали непредвидени ситуации, които налагат удължаване срока на работните дейности повече от 12 часа, ВиК Сливен ще осигури водоноска, която ще бъде на разположение на гражданите от засегнатите райони.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

За въпроси и повече информация, гражданите могат да се свържат с ВиК оператор на безплатен национален телефон 0800 80 180.

Строително-монтажните работи са във връзка с изпълнението на проект „Доизграждане и рехабилитация на водоснабдителната и канализационната инфраструктура в агломерации с население с над 10 000 еквивалент жители, попадащи в обхвата на обособената територия на „Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук