Затварят магазините за промишлени стоки на Кооперативния пазар

Снимка :Труд

Затварят магазините за промишлени стоки на Кооперативния пазар в Сливен. Това е една от новите мерки, които предприе на днешното си заседание на Общинския кризисен щаб. От петък, 20 март, ще бъдат затворени магазините за промишлени стоки на общинския пазар. Търговците няма да заплащат наем на общината за периода от 20 март до края на месеца, реши още щабът. В същото време продължава изпълнението на останалите мерки.

Продължава засиленото полицейско присъствие в квартал „Надежда“. Всеки ден след 21 часа се прави дезинфекция на критичните точки. Обработват се детски площадки, спирки, пазарът, пейки и други, като в това число влиза квартал „Надежда“. Снощи е обработен и квартал „Речица“.На лицата, на които е наложена карантина, протоколите се връчват от органите на МВР, а при неспазването им, носят наказателна отговорност.И към момента няма потвърден случай на заразен с коронавирус на територията на Община Сливен.

„Апелирам гражданите за самодисциплина и спазване на мерките. На денонощния телефон на община Сливен 044/66 30 66 може да се подават сигнали за струпване на хора и работещи заведения.Скъпи съграждани, няма причина за паника. Бъдете дисциплинирани и разумни. Пазете живота на вашите близки!“, призова кметът Стефан Радев.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук