За една седмица мобилните екипи на сектор БДС са приели 237 заявления за смяна на документи

237 заявления са приети за една седмица при организиран прием от мобилни екипи на сектор БДС в Сливен. От началото на седмицата мобилни екипи на сектор „БДС“ към ОДМВР-Сливен са извършили „организиран прием“ с биометрична станция по искане на кметовете на селата Бяла, Новачево, Мечкарево и Гавраилово и прием на документи на служители от „Топлофикация“. Чрез „организиран прием“ на стационарна станция, в зала за прием на чужденци на група „Миграция“ в сградата на
ул.“Миркович“№2, са приети заявления на служители от 11-то СУ“Константин Константинов“.

Сектор „БДС“ продължава да приема искания за „организиран прием“. При потвърдено желание от институции, ведомства или кметства „организирания прием“  са осъществява посредством стационарна биометрична станция, осъществяван в зала за прием на граждани на втори етаж на ул. „Д-р Миркович“ № 2 или мобилна биометрична станция от служители на сектор „БДС“, ОДМВР Сливен, при спазване препоръките, свързани с работата в условията на коронавирус COVID – 19.

Гражданите могат да изберат предпочитаното от тях звено БДС в РУ Нова Загора, Котел или Твърдица за подмяна на лична карта, различно от това по постоянния им адрес, но в рамките на Област Сливен.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук