За 55-ти път в Сливен ще има Лекоатлетическата щафета по случай 3 март

За 55-ти път в Сливен ще се проведе Лекоатлетическата щафета по случай 3 март – Освобождението на България.За пореден път сливенски ученици ще излязат по градските улици, за да участват в лекоатлетическата щафета в чест на Националния празник на България.

Спортната проява ще се проведе в три възрастови групи. Това са момичета и момчета от 5-7 клас, юноши и девойки, 8-10 клас и 11-12 клас. Броят на участниците в отбора са 8, разделени по 4 момичета и момчета. Стартът на първата възрастова група ще бъде даден в 11.00 ч. на 3 март на пл. „Хаджи Димитър“, пред входа на Съдебната палата. Трасето продължава по бул. „Цар Освободител“ и продължава надясно по бул.“Цар Симеон“, по ул. „Генерал Скобелев“, в посока полицията, включване по ул. „Великокняжевска“, а финалът е пл. „Хаджи Димитър“.

Регламент за участие е изпратен до всички училища и е публикуван на сайта на РУО – Сливен http://ruo-sliven.org/rioup/index/zauchiteli.htm

Награждаването на победителите ще се състои в 12.00 ч. на площада.

Община Сливен е осигурила индивидуални награди за всеки един участник в училищен отбор, а за победителите от първо до трето място купи и спортни якета.

Организатори са Община Сливен, Детски комплекс – Сливен и АСК по лека атлетика в Сливен.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук