Златомира Мострова от „Има такъв народ“: Първата ни и най-важна цел е мандат в Сливен

Да получат мандат в Сливен е най-важната цел, която си поставят за предстоящите избори от ПП „Има такъв народ“, това каза водачът на местната седемчленна листа Златомира Мострова пред медиите днес. По думите й, кандидатите на партията на Слави, ще получат подкрепа на вота на 2 октомври въпреки, че част от депутатите и кадрите на ПП „Има такъв народ“ напуснаха партийните организации на местно ниво. „Имаме основание да смятаме, че ще се представим добре, но сме готови да приемем решението на избирателите каквото и да е то“, допълни още Мостова, която беше депутат и в предходните три парламента.

Тя поясни също, че заедно с колегите си от листата, ще водят позитивна кампания, без нападки, ще заложат за пореден път на срещи с хората, не по офиси и кметски кабинети. По думите й, предстои провеждането на среща с гражданите в Котелски регион, откъдето са получили сигнали за злоупотреби на местната власт с дървата за огрев.

Пред медиите днес бяха представени и двама от останалите членове на листата на „Има такъв народ“ Сливен-Таня Тимева, която е втора и Пламен Михайлов, поставен под номер 4.

Таня Тимева е с образование в сферата на публичната администрация и управлението на проекти, била е парламентарен секретар и експерт в Комисията по култура и медии. По думите й, би била полезна в сферата на администрацията и дигитализацията.

Пламен Михайлов е от Сливен и живее тук, има свой бизнес и споделя, че макар досега да не се е занимавал с политика, ще се опита да бъде полезен с опита си за просперитета на обикновените граждани.

 

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук