Ивайло Вълчев и Славка Калчева идват в Сливен за предизборния музикален спектакъл на ПП „Има такъв народ“ – „Време е за друго !“

Ивайло Вълчев и Славка Калчева ще са сред гостите, които ще участват в предизборния музикален спектакъл „Време е за друго“, организиран от ПП „Има такъв народ“ Сливен днес. Всеки, който желае да присъства на спектакъла, може да отиде в приемната на партията на бул. „Цар Освободител“ №  22 /срещу входа на Куклен театър Сливен/, за да получи своята покана и рекламни подаръци към нея.

Предизборният музикален спектакъл е с начало 18:00 часа и ще се проведе в залата на читалище „Зора“. При срещата си със сливенските избиратели заместник-председателят на ПП „Има такъв народ“ Ивайло Вълчев ще разяснени някои от най-важните точки в предизборната програма на партията както и основната цел на всеки един от кандидатите в изборните листи – изцяло да бъде преобразен досегашния пагубен управленски модел и да се сложи едно ново начало в развитието на страната ни.

Сред изпълнителите, които ще радват с музиката си сливенската публика са още Маломир Ингилизов, Сливенски духов оркестър и др.

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук