Иван Иванов:Имам силите, волята и желанието да направя Нова Загора привлекателно място за живеене

Аз съм Иван Игнатов Иванов, независим кандидат за кмет на Община Нова Загора. На 37 години съм, семеен, с 2 дъщери. Завършил съм ПГТТ „ Атанас Димитров”, гр. Нова Загора през 2004г., със специалност „Електрообзавеждане на промишлени предприятия”. Имам бакалавърска степен по „Екология и опазване на околната среда”.
Работя от 12 години в семейна фирма, като технически ръководител. Създател и председател съм на Сдружение ФК „Кортен 2012”.

Вярвам, че с добър екип ще създадем условия за привличане на много инвеститори. Знам, а и вие го знаете, че имаме шанса от съдбата да живеем в град, с уникално местоположение, с култура и история, с много природни дадености, на един час от морето, на час от други държави, на 30 минути от Стара планина, с плодородна земя, със златно находище в общината ни.
Но най-вече знам, че тук се раждат горди и независими хора, непримирими, трудолюбиви, със собствена позиция и мнение, с много интелект и потенциал, работещи и доказали се успешно в други градове и държави.

Имам силите, волята, желанието да направя града ни привлекателно място за живеене, работа, бизнес, по-чист, по-уреден, с добро здравеопазване, с хубава инфраструктура, с по-ниски местни данъци, които се харчат за хората, честно и прозрачно.

Имам 9 приоритета, по които ще започна да работя незабавно, ако ми се доверите на 3-ти юли в бюлетината и ми дадете шанса да управлявам нашата Община Нова Загора:

1. Достъп до качествени здравни услуги;
2. Привличане на инвестиции и достойни доходи за новозагорци;
3. Подобряване на инфраструктурата в града и селата;
4. Преразглеждане на местните данъци и такси;
5. Насърчаване на активно участие на етажните собствености в програмите за енергийна ефективност (санирането).
6. Търсене на решение за ново предназначение на старите казарми;
7. Облагородяване и подобряване поддръжката на парка;
8. Незабавни мерки за спасяване на болницата в Нова Загора;
9. Стратегия за популяризиране на туристическите обекти в Общината и привличане на туристи;

Нужно ни е управление с нов морал. Ще ръководя общината отговорно и открито към хората, воден единствено от обществения интерес. Нека направим Промяната с №9 в бюлетината!“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук