Избори за президент и народни представители

                             ОФЕРТА ЗА ПОЛИТИЧЕСКА РЕКЛАМА

     „Избори за президент и народни представители на 14 ноември 2021 г.“

ОФЕРТА ЗА ПОЛИТИЧЕСКА РЕКЛАМА

и информационно обслужване на политически партии, коалиции и инициативни комитети за провеждане на предизборна кампания за  Избори за президент и народни представители на 14 ноември 2021 г.“ в новинарския сайт Slivenpost.bg

„СЛИВЕНПОСТ“ ЕООД предлага настоящата тарифа за реклама и информационно обслужване на политически партии, коалиции и инициативни комитети:

Пакетно предложение:

  • Позициониране на банер на страницата на сайта Slivenpost.bg с размер до 728/90  пиксела вдясно от информационната зона на сайта. Банерът се предоставя от Възложителя и е с препратка към сайт, посочен от него.
  • Публикуване на готови прессъобщения и ПР материали с 2-3 снимки
  • Публикуване на журналистически материали със звуков файл

и 2-3 снимки

Цена на пакета: 1 000 лв. с ДДС.

***

  • Банер размер до 728/90 пиксела вдясно от информационната зона на сайта Slivenpost.bg – 250 лв. на седмица с ДДС. Банерът се предоставя от Възложителя и е с препратка към сайт, посочен от него. Банерът е на 100 % ротация.

***

Единични публикации:

  • Публикуване на 1 /едно/ рекламно интервю със звуков файл и снимка, изработено от журналист на Slivenpost.bg. Цена: 250 лв. с ДДС.
  • Публикуване на 1 /една/ информация със звуков файл и снимка, изработена от журналист на Slivenpost.bg. Цена: 200 лв. с ДДС.
  • Публикуване на 1 /една/ информация със снимка, предоставена от пресцентъра на политическата партия/коалиция. Цена: 100 лв. с ДДС.

*******

* Всички цени са с включен ДДС. Заплащат се по банков път 100% предварително срещу надлежно издадена фактура

*Договорът се сключва за срок от подписването му до края на предизборната кампания

За контакти:  Яна Дамянова

E-mail: contact@slivenpost.bg       iana.damianova@gmail.com