„Има такъв народ“ Сливен закри предизборната си кампания с концерт на „Гъмзата Брас Шоу“

С грандиозен концерт на „Гъмзата Брас Шоу“, тази вечер, беше закрита предизборната кампания на ПП „Има такъв народ” в град Сливен. Мястото на провеждането на концерта – старата крепост „Туида“, създаде допълнително патриотично настроение на присъстващите. Въпреки студеният сливенски ветрец, много жители на града – привърженици и симпатизанти на партията, дойдоха за да изразят подкрепата си към партията и кандидат-депутатите от 21 МИР Сливен. В началото на събитието кратко приветствие към всички направи д-р Мариела Красимирова – общински координатор на партията и кандидат-депутат от листата. На събитието присъстваха и останалите кандидати за Парламента – Иван Клисурски, Диньо Добрев, Славчо Йовчев и Минчо Егов.

В продължение на почти два часа гостите на концерта се забавляваха с любимите изпълнения на Гъмзата, а репертоара включи едни от най-известните песни на Слави Трифонов и Ку-ку бенд.

В края на концерта Гъмзата пожела успех на партията в Сливен и призова присъстващите да направят правилния избор с БЮЛЕТИНА 24.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук