„Има Такъв Народ“ Сливен с нова кампания, но отново с добър личен пример и позитивни послания

Навлизаме в нова предизборна кампания. С нея е свързана и надеждата на българите у нас и зад граница, за промяна към справедливост, върховенство на закона, търпимост в отношенията, икономически, социален, ценностен и духовен подем на нацията ни. Но, за да се възприеме подобен нов модел на поведение, трябва първо да го демонстрираме всички ние, хората на които се възлага тази надежда. Именно затова, в качеството ми на областен координатор, искам да уверя сливенската общественост, че ПП „Има Такъв Народ” отново ще заложи на провеждането на позитивна предизборна кампания. Това заяви Владимир Русев-депутат от 45 Народно събрание броени дни преди официалния старт на втората за тази година предизборна кампания.

„Градивността, представянето на основните насоки на платформата ни, дебатът по тях и изслушването на хората, пак ще бъдат водещи в нашето поведение. Смятам, че всеки гражданин има свое достойнство и без значение на неговите възгледи, то не трябва да бъде накърнявано.

Нека не забравяме през следващия месец факта, че произлизаме от род на предци с еднаква кръв, които са воювали рамо до рамо за нашата свобода и независимост и че наш дълг е да завещаем на следващите поколения сплотено и силно общество.

Пожелавам успех на всички участници в предизборната кампания и нека крайният победител бъде българският народ. Тогава вложените усилия и преодолените препятствия ще си струват“, каза още той в своето послание.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук