ПП“Има такъв народ“ Сливен: Ще оправдаем гласуваното ни доверие с реални действия

Със заявка да са максимално открити към обществото, толерантни към личността на всеки човек, независимо от неговия етнос или политическа принадлежност, но и проявявайки нетърпимост към действията на тези, които не спазват закона, от ПП „Има такъв народ“ Сливен дадоха официално начало на предизборната си кампания в Сливен. Направиха го на днешния 22 юни, на датата, съвпадаща с номера, под който те са отбелязани в интегралната бюлетина.

Областният координатор на партията в Сливен, който е и водач на листата – Владимир Русев, отправи благодарност към тези, които са гласували доверие на него и колегите му при предходния вот и ги призова да го направят отново, за да могат да работят в полза както на област Сливен, така и на страната като цяло. По думите му, в листата са включени хора, които имат и образованието и опита, експерти са в своите области и биха допринесли за по-доброто развитие на Сливенска област. Присъства представител на община Нова Загора – Диньо Добрев, занимаващ се с бизнес и недвижими имоти, двама са представителите на лекарското съсловие- д-р Мариела Красимирова и Иван Клисурски. За да покажат не само на думи, но и на действия, че интеграцията на ромите е нещо, за което ще работят не само на хартия, в листата е включен и Димитър Киров- доказателство, че етноса не е пречка да си високообразован икономист и педагог, при това с дипломи от американски университет. Пламен Пенчев е общински координатор на ПП „Има Такъв Народ“ и се занимава се с телекомуникации и бизнес продажби.

Сред приоритетите им са реформи в здравеопазването и прекратяване на практиката болниците да са търговски дружества, искат нормална среда за развитие на малкия и среден бизнес, образование и подобрение на социалните услуги за хората.

„За да са наясно гражданите какво искаме да свършим като работа, какво ще променим и какви са начините за това, да докажем, че имаме капацитет да го направим, ние от „Има такъв народ“ ще заложим на срещите с хората, а на 29 юни в Сливен ще дойдат и експертите на партията в отделните сектори, за да разяснят програмата ни с подробности“, коментира Владимир Русев. Очаква се да дойдат Мика Зайкова, Пламен Арбовски, Радостин Василев и други. Именно тогава, ще е се състои и музикалния спектакъл „Време е за друго“ от 18.00 в залата на читалище „Зора“.

Пример за това, че не чертаем само планове за това какво ще направим, а действаме, е възможността Сливенска област да стане единствена в страната ни, член на международна мрежа за икономическо сътрудничество, каза Владимир Русев. По думите му, от полската област Люблин са го потърсили за препоръка, коя българска област да бъде включена в тази мрежа и естествено препоръчаната е Сливен. Без оглед на партийни принадлежности и след проведен разговор с областния управител Минчо Афузов, контактът между двете страни е осъществен.

Владимир Русев посочи още, че се надява, действията на служебното правителство да са осигурили максимално честен вот на 11 юли. „В крайна сметка, след изборите народът трябва да се чувства победител, той ще се чувства такъв, ако е спокоен за своя вот, а ще е спокоен, ако знае че честността му е гарантирана“, каза още той.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук