Инж. Павлин Костов от ТЕЦ Сливен: Макар и в пандемия изготвяме бързо и коректно фактурите на абонатите ни

Макар и в условията на пандемия, с общи усилия успяваме да изготвяме бързо и коректно фактурите на абонатите ни, това заяви инж. Павлин Костов изпълнителен директор на ‘Топлофикация“ Сливен. Той отправи благодарност към всички потребители на услугите на дружеството, които правят самоотчет и съвестно подават електронно показанията на техните уреди чрез специалния модул в интернет страницата на ТЕЦ Сливен.

Думите му са в резултат на това, че от началото на отоплителния сезон „Топлофикация“ Сливен въведе нова форма за отчет на индивидуалните разпределители, както и на водомерите на техните клиенти. От няколко месеца експертите на дружеството приканят абонатите да подават всеки месец показанията на уредите си по електронен път.

„Във време на пандемия, когато трябва да спазваме социална дистанция и е препоръчително да не създаваме поводи за струпвания, решихме да разработим модул за самоотчет. С новата функция на нашата интернет страница не само улесняваме потребителите, а едновременно с тях и нашите служители, които анализират данните от отчетите, за да изготвят коректно фактурите за месечното потребление на всеки абонат. С общи усилия в тези трудни времена изготвяме бързо и коректно фактурите “
коментира инж. Костов.

Той напомни, че за да извърши индивидуално отчета на уредите в жилището си, абонатът трябва да попълни празните полета в модул „Самоотчет“ на интернет страницата на „Топлофикация“ Сливен.

„При натискане на бутон „Самоотчет“ биваме препратени към страница, където трябва да попълним абонатен номер, и данни за уредите във всяко едно помещение – номер на уреда, показание на уреда, помещение, в което е монтиран. Цялата процедура е много бърза и улеснена. Искам да обърна внимание, че при разпределителите на
радиаторите актуалната стойност за потреблението е изписана само с цифри, а при водомерите се записват само черните цифри, които показват изразходваните кубици“ обясни инж. Костов за абонатите, които все още не са се възползвали от възможността за подаване на самоотчет по електронен път, като ги прикани да го направят през настоящия месец.

„Процедурата е лесна и отнема само няколко минути“ уточни още ръководителят на дружеството.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук