Инж. Пламен Иванов: Няма да променяме цената на водата за напояване през този сезон

„Няма да променяме цената на водата за напояване през поливен сезон 2024 год., това съобщи инж. Пламен Иванов-изп. директор на „Напоителни системи“ ЕАД -клон Средна Тунджа. Запазваме цената за напояване от 0,2 лв за един кубик гравитачно доставена вода и такса от 15,54 за декар без ДДС, уточни той.

От Дружеството напомнят на своите клиенти, които ще използват услугата, че могат да подават заявки за осигуряване на напояване, както към служителите на терен за сключване на договори, така и в офиса, който се намира на адрес гр. Сливен, ул Димитър Пехливанов 2,  и на email: sliven@nps.bg office@sliven.nps

„Ако стопаните имат въпроси и нужда от повече рзяснения, ние сме насреща. Знаем колко важна част от тяхната дейност е осигуряването на вода за напояване на културите, които отглеждат, затова сме направили всичко възможно да ги улесним при подаването на необходимите документи. За възникнали въпроси сме на разположение на тел:044/622414“, посочи още инж. Пламен Иванов.

В прикачения файл rd-05-78 ще откриете подробни данни за стойностите на водата за напояване според начина на доставяне и културите, за които ще се използва тя.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук