Ирландия съобщи за НЛО по крайбрежието й

Ирландската авиационна служба разследва съобщения за поява на НЛО край югозападното крайбрежие на острова, предаде Би Би Си.

В петък рано сутринта пилот от „Бритиш еъруейс” се свързал с въздушния контрол на летището в Шанън, за да попита, дали в района няма военни учения, тъй като „нещо се движи много бързо”.

Отговорът гласял, че няма подобни маневри. Пилотът летял от Монреал към Хийтроу и съобщил за неидентифициран летящ обект, който излъчвал много ярка светлина от лявата страна на самолета. След това предполагаемото НЛО внезапно изчезнало в посока север.

В същото време друг пилот на „Върджин” съобщил за „многобройни ярки обекти, следващи една и съща траектория” в района. Те се движели два пъти по-бързо от скоростта на звука, уточнява Би Би Си. Възможно е да става въпрос за метеорити или за някакъв друг обект, който навлязъл в земната атмосфера. След съобщенията за необичайна активност във въздушното пространство на страната е започнато разследване, съобщи авиационната служба на Ирландия.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук