И в Твърдица грейна коледната елха

И в Твърдица грейнаха светлините на коледната елха, те бяха запалени на 8 декември, съобщават от общината. Поради лошото време събитието се състоя във фоайето на Народно читалище „ Св. Св. Кирил и Методий 1914“, което трудно събра дошлите граждани желаещи да бъдат съпричастни в поставяне началото на коледните и новогодишни празници.
Кметът на града Мария Гвоздейкова – Златева поздрави всички присъстващи деца, родители и гости с добре дошли в света на коледната магия. „Тази година ще построим нашето малко коледно градче, което ще заблести с много светлини. Част от средствата, които ще се съберат по време на базара, ще бъдат отделени за закупуване на медицински ехограф за нуждите на кабинет, който ще се обслужва от д-р Сираков и екип от лекари. Нека сме здрави, да бъдем заедно и нека всеки от нас намира светлината в себе си. Твърдица заслужава да блести“.
Под бурните викове на децата Дядо Коледа пристигна изморен от дългото пътуване, и донесе коледната светлина, за да грейне елхата в нашият град. А джуджето Алабастър Снежната топка донесе кутията за писма до Дядо Коледа, в която децата да поставят своите писма с желания за Коледа.
Децата от ДГ „Щастливо детство“, ВГ „Медени звънчета“ и ВГ „Мечта“ от СУ „Неофит Рилски“, от музикална школа при НЧ „Св. Св. Кирил и Методий 1914“ и Клуб по спортни танци „Яница“ със своите коледни изпълнения веселиха Дядо Коледа и всички присъстващи, показаха колко са добри, талантливи и заслужават много подаръци.
С обратно броене под радостните викове на децата грейна красивата елха.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук