И Димитър Сяров влиза в битката за кметския стол в Сливен

Димитър Сяров ще участва в битката за кмет на Сливен като кандидат на Обединение Демократична България/ДСБ, Да, България и „Зелено движение“/. Това обяви самият той чрез днес писмо до медиите.

„Сливен може много повече“ –  с това мото в нашия град и в съответните населени места в страната като политическа сила Демократична България фокусира вниманието на гражданите към очевидната крайна необходимост за неотложна промяна в обществото по посока установяването на управленските стандарти, по които работи правовата демократична държава. Защото тази промяна трябва да започне именно в общините, където се решават проблемите ни, посочва той.

„За родния си град Сливен, като кандидат за кмет, мога да предложа само това, което искам и за семейството си – за съпругата ми, дъщеря ми и родителите ни. Искам го същото и за моите съграждани: чиста вода, чист въздух, добро образование и добро здравеопазване, сигурност у дома и на улицата, добро място за работа и лична професионална реализация, важна роля на гражданите в управлението. Да превърнем Сливен в град, в който младите могат да постигат мечтите си. Може да стане, в това си мнение съм категоричен и изразявам своята увереност, че заедно ще извървим пътя към тях с решителна мобилизация“ се казва още в писмото.

„В диалог с избирателите по време на кампанията ще обосновем конкретните си управленски предложения за постигането на тези важни приоритети. Целта на нашето участие в изборите е да дадем възможност на привържениците на Демократична България, на демократичната общност, на една немалка част от жителите на Сливен и общината, които споделят нашата кауза, да имат своя избор и да получат своето представителство като фактор в местната власт“, посочва Димитър Сяров

Димитър Сяров е роден през 1973 година в Сливен. По образование е юрист, работи като адвокат. В политическия и обществения живот се включва като един от учредителите на Партия Демократи за силна България – в самото начало като областен координатор, по-късно е избран за член на националното ръководство и заместник-председател на партията, какъвто е и понастоящем. Избиран е за общински съветник . Бил е областен управител на Сливен от квотата на Реформаторския блок. След излизането на депутатите на  ДСБ и обществения съвет на РБ в опозиция на втория коалиционен кабинет на Бойко Борисов,заради провала и неслучилата се съдебна реформа, си подава оставката.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук