Камерите на КАТ засякоха над 300 нарушения на скоростта само за седмица

Камерите на КАТ са заснели над 300 нарушения на скоростта само за седмица. Издадени са и 452 електронни фиша за превишаване на разрешената скорост в населени и извън места в област Сливен, съобщават от МВР.

Най-честите нарушения на ограничението на скоростта са засечени при селата Злати войвода, Трапоклово и Калояново, на булевардите „Цар Симеон”, „Банско шосе”, „Бургаско шосе” и „Панайот Хитов” в град Сливен. По път ІІ-66 /Ст.Загора-Нова Загора/ и път ІІ-55/Нова Загора-Раднево/. Път ІІ- 48 /к-ще „Петолъчка”- Котел/ в района на селата Мокрен и Градец. Път І-6 /София-Бургас/ в района на Шивачево.
В поделенията на Пътна полиция и при проверки на пътя са връчени 121 фиша, отнети са 3 шофьорски книжки за неплатени глоби.

Установени са 6 неправоспособни водачи. Шестима са хванати да управляват след употреба наалкохол, като 4 са с алкохол над 1,2 промила, за което се образувани бързи производства. Четирима са седнали зад волана след употреба на наркотични вещества. Общо отнетите свидетелства за управление на МПС са 14.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук