„Кангос 2001“ Сливен -за тях най-важна е здравата връзка

За тях най-важна е здравата връзка, така може да се опишe приоритетът в работата на една сливенска фирма с почти 20-годишен опит на пазара за въжета у нас – „Кангос 2001 „. Рамо до рамо, баща и син Тодор и Иван Иванови, успяват да превърнат малкия семеен бизнес във фирма със собствена производствена база, даваща препитание на 15 семейства в общината. Въпреки трудностите, конкуренцията, възходите и спадовете, те се справят и днес продукцията им е разпознаваема и търсена заради качеството, на което те залагат. „Кангос 2001“ вече е водеща компания в производството и разпространението на всякакви видове оплетени въжета на територията на Република България.

Строителни фирми, алпинисти, собственици на рибарски и мидени ферми, търсят техните продукти защото знаят, че в „Кангос 2001“ могат да намерят качество на конкурентни цени, ще получат и експертна консултация за това, какво е най-подходящо да използват в своя бизнес или проект. Ако просто сте решили да промените градинското си оборудване, също можете да се обърнете към тях, за да ви предложат най-подходящите за вас продукти – било то люлки, хамаци или нещо друго.

„В нашия бизнес разчитаме на „здравата“ връзка както в пряк така и в преносен смисъл. За нас тя е решаващата – да дадем качество и сигурност на клиентите си и да създадем дългосрочни партньорски отношения“, разказва Иван Иванов – директор „Маркетинг и реклама“ в „Кангос 2001“.

Какво предлагат и на какво може да разчитате от тяхна страна, за да сте сигурни в добрите резултати, които ще получите, чуйте в звуковия файл.

„Ние произвеждаме единично и двойно оплетени въжета, направени от синтетични материали (полиамид 6, полиестерна коприна, технически полиестер, полипропилен) и от естествени материали (юта, памук), но търгуваме и с всички останали видове въжета. Изделия от въжета като хамаци, люлки, стълби и автомобилни тегличи са важна част от нашата дейност. Канап от юта или от полиестер (кордело), домакински въжета и други видове малки въжета за бита също са включени в нашия асортимент“, разказва Иван Иванов.

Обезопасителните въжета се използват в спортния и промишления алпинизъм; за изграждане на далекопроводи в енергетиката; за пожаро-спасителна дейност; в полицията, армията, и гражданска защита. В общи линии, това са най-качествените въжета, които могат да бъдат закупени на българския пазар – те са с най-висока издръжливост, което е един от основните фактори при избор на въжета.

„Въжетата от полиамид 6 и полиестерна коприна се използват за риболов, аквакултури, и строителство; в селското стопанство, енергетиката, и пожаро-спасителната дейност. Този тип продукти също се отличават със сравнително голяма здравина и са много добра алтернатива на по-скъпите спортни въжета. Основната част от пазарния ни дял е от продажби на този тип стоки“, допълва той.

По думите му, въжетата от текстилен полиестер и полипропилен се използват в бита, леката, шивашката и обувната промишленост и за производство на изделия от въжета (хамаци, люлки). Те се отличават с по-малка издръжливост и са нашето икономично предложение за българския потребител. Въжетата от юта и памук (изцяло или частично от естествени материали) се използват в кино индустрията, за декорация, в художествените занаяти,каза още Иванов.

„Обезопасителните ни въжета са най-висококачествените ни предложения и са най-добрият избор за гарантиране на сигурността на хора занимаващи се с височинно строителство и всякакъв тип височинна дейност. Те са издръжливи на ултравиолетови лъчи и са с голяма здравина, нормална разтегливост, гъвкавост и удобство при експлоатация. Този тип въжета се изработват по определен европейски стандарт (EN 1891:1998) и трябва да отговарят на стриктни критерии за качество и здравина.
Въжетата ни от полиамид 6 и полиестерна коприна също намират много голямо приложение в строителния сектор за всякакъв тип работа, варираща от грубо и базово строителство до довършващи леки строителни дейности. Този тип въжета имат по-голяма разтегливост и сравнително добра здравина“ поясни Иван Иванов.

За повече информация посетете http://cangos2001.com

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук