Кандидатът за депутат от „БСП за България“ ген. Кольо Милев: Необходимо е увеличаване на публичните средства за развитието на спорта

Кандидатът за народен представител от листата на „БСП за България“ в Сливен генерал Кольо Милев присъства днес на състезание по мотокрос на мотополигон “Киппен” до с. Кортен, община Нова Загора. В подножието на Средна гора, на известния „Докса баир“, 162-ма състезатели от 7 държави показаха умения с кросовите си машини по време на 5 кръг от републиканския шампионат по мотокрос и на стартовете от 6-я кръг от BMU European motocross shampionship “Grand Prix Kippen 2022“ .

На мотополигона, ген. Милев се срещна с легендата на българския мотоциклетизъм Богдан Николов и двамата обсъдиха необходимостта от увеличаване на публичните средства за развитието на спорта у нас като цяло, не само за моторните спортове.

По думите на кандидата за депутат, в програмата на БСП е предвиден значителен ръст на парите за ММС и бюджетите за спорт на общините. Повече средства ще бъдат насочени за спортна инфраструктура, реновиране на старите бази и изграждане на нови такива, за детски спорт и спортните училища.

Присъстващите на спортното събитие граждани пък разговаряха с генерал Милев по въпроси, касаещи актуалната политическа обстановка и споделиха очакванията си за развитието на страната в бъдеще.

Пред тях той посочи приоритетите, които ще отстоява в новия парламент, като наблегна на необходимостта от стабилност, достойни доходи за всички и преминаването на България през икономическата криза, в която се намира.

Генерал Кольо Милев е с преференция 102 в листата на „БСП за България“ в Сливен. Партията е с номер 28 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук