Кандидатът за кмет от ЕНП адвокат Елена Попова: Не обещаваме невъзможни неща, това което е по нашите сили ще бъде направено

„Не обещаваме невъзможни неща, но това, което е по нашите сили и възможности гарантирам, че ще бъде направено“. С тези думи днес адвокат Елена Попова, която е кандидат от ЕНП за кметския пост в Сливен, даде заявка за участие в битката за вота на 27 октомври. Тя е с 19 години юридически стаж зад гърба си и твърди, че познава проблемите на гражданите както от работата си като общински съветник в предишни мандати така и от адвокатската си практика.

Пред медиите адвокат Попова открои някои важни проблеми, за решението, на които ще работи, ако бъде избрана. Сред тях е подобряването на състоянието на Вилна зона, където хората плащат данъци за имотите си, а насреща не получават нищо дори и нормално водоснабдяване, за решение на проблемите с рушащите се обекти на Карандила, изоставените в разруха Сливенски минерални бани и др.

Водачът на листата Петър Димитров пък е готов с редуциран вариант на „Синята зона“ и ще го предложи за реализация на следващия кмет, който и да е той. По думите му, замисълът на тази организация на движението е бил облекчаване на паркирането в ЦГЧ, а не допълнителен данък върху гражданите, както се оказа „Синята зона“ впоследствие.

Председателят на ЕНП Сливен Валентина Василева пък заяви, че партията и предлага листа, в която е събрана силата и смелостта на Сливен.

“ Да пуснем напред кадърните хора, а не партийните послушковци. На изборите ще играем и срещу ГЕРБ и срещу БСП, каза още тя. Пактът за честни избори, който ГЕРБ предлагат да се подпише утре тя определи като циничен. „Не може партията известна с най-големите манипулации и фалшификации да подписва подобно нещо“, коментира Василева и заяви, че ЕНП няма да го подпише.

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук