Кандидатът за кмет Румен Бозуков: Гласувайте за мен, ще отстоявам вашите интереси отговорно и достойно

МК „Движение заедно за промяна“ даде официален старт на предизборната си кампания в Сливен днес. Кандидатът за кмет на Сливен от коалицията Румен Бозуков и листата, която води получиха силна подкрепа от Татяна Дончева – лидер на „Движение 21“, която беше посрещната от присъстващите с бурни аплодисменти.

Пред пълната зала „Графити“ на комплекс „Национал“ Румен Бозуков, който е дипломиран икономист и юрист, баща на три деца, представи причините да се впусне в кметската надпревара и желанието си, да направи повече за родния Сливен, да изгради успешен и проспериращ град. По думите му, решаването на проблемите в общината няма да стане от само себе си, иска се активност. Сред основните проблеми в Сливен той вижда високата безработица, обезлюдяването на града, липсата на инвестиции, ниските доходи, високите местни данъци и такси, незаконното строителство, високите цени на ВИК услугите, липсата на достъпна градска среда за хора с увреждания и други.

„Ще се стремим да постигнем по-висока ефективност на администрацията и повече прозрачност на действията им. Нека да преодолеем различията си и да тръгнем по пътя на общия успех. Гласувайте за мен и моята листа, за да сте сигурни, че ще има хора, които ще отстояват вашите интереси отговорно и достойно“, призова той.

Достойнствата на кандидата за кмет Румен Бозуков и на кандидатите за общински съветници, бяха изтъкнати многократно от Татяна Дончева, която подчерта, че е време в Сливен да се даде път на нови лица – знаещи и можещи, нищо, че досега не са били в системата на сливенската политика. „Едни смислени хора, интелигентни, добри професионалисти в своята област, макар и без политически опит, за много кратко време могат да навлязат достатъчно добре в местното самоуправление“, каза още тя.

По думите й, нормално е на хората, които искат да покажат нова визия и маниер, да им се даде път. „Прекъсването на схемите в сливенската община обезателно изисква стъпването на нови хора в местното самоуправление“, подчерта Дончева и отправи призив към хората да се доверят на Румен Бозуков и листата, която той води, като дадат своя глас за № 67 в бюлетината.

Всеки един от кандидатите за съветници беше представен от Саркис Шаклиян- председател на движение „Заедно“. Имената на 12 -те кандидати са: Румен Иванов Бозуков, Деница Нанкова Проданова,Тихомир Господинов Господинов, Веселин Димитров Маринов,Георгий Грачевич Абраамян, Мария Христова Данабашева, Христомир Николаев Стефанов, Евдокия Яворова Ценова, Любомир Чанков Чанков, Светла Пенкова Георгиева, Пламен Петров Михалков, Деньо Тодоров Денев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук