Карнавал, куклен театър, шахматен сеанс и много други изненади на 1 юни в Котел

Програма по повод 1 юни – Международен ден на детето

Община Котел традиционно организира богата и интересна програма, посветена на 1 юни – Международен ден на детето. И тази година малчуганите от Котел ще имат възможност да посетят 4 събития, кое от кое по-интересни. При влошаване на метеорологична прогноза, празникът ще се проведе в залата на НЧ “Съгласие-Напредък”.

Програмата по случай 1 юни ще започне от 10.00 часа на площад „Възраждане” с актьорите от Държавен куклен театър – Сливен. Кметът на Община Котел – Коста Каранашев ще приветства най-малките жители на общината, след което ще се присъедини към кандидат-майстора по шах Мирослав Митев, в изнесен шахматен сеанс по класически шах.

Програмата ще продължи с колелото на късмета, с много песни, игри, огромна празнична торта, карнавал, ревю на карнавални костюми и маски и много изненади.

Село Ябланово и тази година ще се включи в програмата, посветена на Деня на детето. По повод 1 юни, от 10:00 ч. на новото спортно игрище в селото ще се проведе футболен турнир за деца и юноши, а участие в него ще вземат отбори от съседни общини.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук