Кирил Петков и Асен Василев в Сливен: Ние сме различни, искаме да спрем кражбите, за да стабилизираме икономиката

Най-важното за нас е хората да видят, че ние сме тръгнали по пътя да спрем всички кражби, да повярват, че сме различни от политиците, с които са свикнали през последните 30 години. Всеки един от нашата листа е успял в нещо извън политиката и в влиза в нея само като кауза, за да промени България, а не за някаква лична облага или кариера. Искаме хората да усетят именно това при разговорите си с нас“, заяви при посещението си в Сливен днес бившият икономически министър и настоящ кандидат за депутат от ПП „Продължаваме промяната“ Кирил Петков. Заедно с колегата си Асен Василев те бяха в Сливен, за да подкрепят кандидатите за народни представители от сливенската листа на партията. Срещнаха се с граждани, за да разговарят с тях и да се опитат да спечелят доверието им.

„Четири месеца работихме,показахме какво можем, как искаме да го направим и как го правим. Следващите четири години ще продължим да правим абсолютно същото нещо, малко по-интензивно и с по-голяма подкрепа, тъй като се надяваме да има и парламент зад нас, а не само Румен Радев като президент“, каза Асен Василев.

Пред медиите те коментираха и как би се стигнало до стабилизиране на икономиката на страната ни. „Трябва да сме наясно, че дългосрочно единствения начин да успеем да държим икономиката стабилна е Ковид кризата да бъде спряна от самия й проблем – високото заразяване – да, антителата са важни, но и ваксинацията е важна и това трябва да се разбере“. посочи още Кирил Петков.

Според него, най-важното, за да има средства и за малкия и средния бизнес, и за програмите за подпомагаме, е че трябва да се спрат кражбите. „Докато не спрем кражбите на тези 8 милиарда и те не се инвестират по правилния начин в българската икономика просто продължават едни джобове на едни хора да се пълнят, ние сме тук за да спрем това“, допълни той.

Татяна Султанова, която е водач на сливенската листа с кандидати за народни представители сподели своите мотиви за участие в политиката. По думите й , необходимо е да се работи за привличане на инвестиции в града, връщане на младите хора в Сливен и за тяхното задържане тук. Сред проблемите, за чието решаване ще се търсят варианти е действаща пречиствателна станция за питейна вода, въвеждане на ефективна политика за управление на отпадъците, рекултивиране на урановите мини. „Мотивирани сме да работим за по-добро бъдеще на града ни защото има безкрайно много причини да се гордеем с него“, подчерта тя.

ПП „Продължаваме промяната“ е с номер 25 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук