Кметството в Бинкос с нова сграда

Снимка: Пресцентър на община Сливен

Новата сграда на кметството в село Бинкос беше открита вчера. Откриването е част от инициативите, свързани със събора в населеното място, който се провежда за трета поредна година, съобщават от пресцентъра на община Сливен.

Кметът на Сливен Стефан Радев, който присъства на откриването припомни, че строителството е започнало преди десет години, сградата е била почти завършена и с неизплатени суми. През 2014 година Общината е била осъдена да изплати извършените строително-ремонтни дейности на изпълнителя.

„Трябваше да се изчистят проблемите с досегашните изпълнители, да се изплатят всички задължения и да се довърши започнатото. Сега вече можем да кажем, че кметът има не само кметство, но то е най-хубавото в цялата община”, допълни Стефан Радев.

Строителството на сградата е завършено и тя е въведена в експлоатация. Положена е външна мазилка, извършено е вътрешно боядисване, монтирани са осветителни тела, завършени са санитарните възли с настилки и ново санитарно оборудване.

Кметът на Бинкос Минко Банков заяви, че селото отдавна е имало нужда от нова сграда на кметството, където хората да бъдат приемани и обслужвани и благодари за подкрепата и средствата, осигурени от Община Сливен.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук