Кметът на Твърдица Атанас Атанасов: Досега свършихме много работа и ще продължим да го правим с грижа за хората от общината

„Досега в мандата свършихме много работа и ще продължим да го правим с грижа за хората“, с тези думи настоящият кмет на община Твърдица и отново кандидат за поста, Атанас Атанасов описа работата си пред лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и присъстващите на откриването на предизборната кампания на кметовете от област Сливен.

„Направихме много неща във времето назад, имаме изключително много още, което трябва да направим, имаме започнати проекти, които ще довършим. За два големи проекта вече има подписани договори и осигурено финансиране-това са ремонт на пътя Твърдица -Сливен, в района на Сборище и Шивачево и за ремонт и саниране на детската градина в село Шивачево“, посочи още той.

Кандидатът на ГЕРБ за нов кметски мандат изрази надежда, че най-после Твърдица ще  има Пречиствателна станция  и канализацията на града ще бъде довършена. „Ще работим изключително основно по уличната инфраструктура, ще продължим с грижата си за хората и най – вече за децата, които са нашето бъдеще“, каза той и припомни, че от 9 сгради на детски градини в общината само една е останала за ремонтиране, всичките училища са санирани и ремонтирани.

Влиза в битката за нов мандат защото смята, че има с какво още да е полезен на гражданите и защото вярва, че с общи усилия заедно с хората от общината, ще успеят още да променят облика на мястото, в което са избрали да живеят и да отглеждат децата си.

За Атанас Атанасов и кандидатите в листата на ГЕРБ Твърдица на 29 октомври можете да гласувате с номер 7 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук