Кметът на Твърдица с поздрав по повод 11 май

Уважаеми съграждани,
За мен е удоволствие и чест да Ви поздравя по повод 11 май – Деня на Светите равноапостоли Кирил и Методий! На всички вас искрено пожелавам да сте здрави, да сте устремени и успешно да реализирате своите цели!
Няма по-благородно дело от просвещението, от това да възпитаваш любов и стремеж към познанието. Това е заветът на нашите предци, на тези които отвориха пред всички славяни пътя към необятните достижения на световната наука, култура и изкуство. Светите братя Кирил и Методий и техните последователи ни дадоха самочувствие и идентичност, те ни съхраниха през вековете, за да можем днес с гордост да се наричаме българи.
Уважаеми учители,
Благодарим Ви! Благодарим Ви за вашата всеотдайност и професионализъм, които неуморно влагате за съхраняване и утвърждаване на българския дух, за обогатяване на културата и за развитие на познанието. Не преставайте да будите съзнанието на младото поколение за нашето наследство, което съхраняваме и разпространяваме през вековете за едно по-добро бъдеще на българския народ. Обогатявайте и опазвайте българската духовност и копнежа по нови хоризонти в образованието и културата!
АТАНАС АТАНАСОВ
Кмет на община Твърдица

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук