Кметът стана кръстник на обновен клуб на пенсионера в кв. „Дружба“

Кметът Стефан Радев стана кръстник на обновения клуб на пенсионера в кв. „Дружба“ до блок № 38. Новото име на клуба беше избрано по време на коледно тържество, на което градоначалникът бе гост. Трите предложения на пенсионерите- „Изток“, „Възраждане“ и „Дружба“, бяха трансформирани в предложение от кмета „Дружба – Изток“, което беше прието. По време на посещението си в обновения клуб той отправи поздрав към всички пенсионери в общината за настъпващите празници.

„Използвам случая да отправя своите най-добри пожелания към всички пенсионери от общината за предстоящите светли празници. Изразявам своето голямо уважение към възрастните хора, към техния опит, мъдрост и уверявам в своята подкрепа. Пожелавам много здраве на тях и семействата им. Провеждаме политика за подобряване на условията в пенсионерските клубове и подкрепа за инициативите им“, каза кметът.

Клуб „Дружба-Изток“ беше изцяло обновен през август тази година. Ремонтните дейности, извършени от Община Сливен, започнаха в края на май. Беше извършена топлоизолация на стените, хидро и топлоизолация на покрива, ламаринена обшивка, обособен кухненски кът, санитарно помещение, осветителната инсталация също беше ремонтирана.

Гости на празника бяха още председателят на Общинския съвет Димитър Митев, Пенка Симеонова – председател на областната организация на пенсионерите в Сливен, както и приятели от пенсионерски клуб „Хаджи Димитър“.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук