Коалиция „Българските патриоти“ в Сливенска област стартира събирането на подписи за закриване на ДПС

„Българските патриоти ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ в Сливенска област започна изнесеното събиране на подписи за закриване на ДПС от възрожденския град Котел, който преди обединените усилия на национално отговорните български партии бе управляван от ДПС, съобщиха на коалицията.
Водачът на сливенската листа Елена Пешева заедно с Доброслав Иванов от НФСБ и д-р Спас Спасов от ВМРО, които са съответно на втора и трета позиция, се срещнаха с граждани и симпатизанти на партиите, които се обединиха в коалицията за да участват на вота на 11 юли.
„Заедно с жителите на Котел обсъдихме проблемите в общината, като ниски доходи, обезлюдяване, нищожна трудова заетост, липса на инвестиции в региона, масова сеч на горите и други. Хората споделиха и притеснението си от увеличението на цените на тока и хранителните стоки“, коментира Доброслав Иванов.
По думите му, голям интерес е получила подписката срещу антибългарската партия ДПС.
„Представихме програмата на Българските патриоти и поехме ангажимент за решаването на натрупаните през годините проблеми в общината. Като водач на област Сливен съм силно мотивирана да се боря за развитието на региона, за повишаване на доходите, преизчисление на пенсиите и задържане на младите хора в областта“, посочи Елена Пешева.
Коалицията „Българските патриоти ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ е с номер 16 в интегралната бюлетина.
Купуването и продаването на гласове е престъпление !

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук