Коалицията „ГЕРБ – СДС“откри кампанията си в Сливен с амбиция на 11 юли да вземе справедливия най-висок резултат-максимален

Официален старт на предизборната си кампания направи Коалицията „ГЕРБ – СДС“ в Сливен днес. Членове, симпатизанти, съмишленици на коалиционните партньори и граждани се събраха в зала „Сливен“ тази вечер, за да присъстват на представянето на листата с кандидати за следващия парламент и да се запознаят с приоритетите в програмата на коалицията, която тръгва с амбицията да сложи „Ред в хаоса“.

Водачът на листата и областен координатор на ГЕРБ -Десислава Танева благодари на всички тях за работата и усилията им през годините за развитието на организацията в Сливен. Тя ги призова да тръгнат в кампанията с гордо вдигната глава, самочувствие и увереност, че всичко, което е направено до момента от ГЕРБ е максимално възможното, направено е в обществен интерес и с грижа за хората. „В новата история на страната, няма никоя власт, която е направила повече за хората в съответните общности“, допълни още Танева.

Според нея, се очакват трудни избори, но това, което отличава ГЕРБ от всички партии е, че не обещава много, но това, което обещае, го изпълнява защото то почива на реални разчети. Като примери за това Танева посочи размерите на брутния вътрешен продукт, средната работна заплата и средния размер на пенсиите, които са достигнали повече от обещаните преди 4 години стойности.

„Безспорно, дългото управление амортизира и личностите, които са носители на това управление, но съм убедена, че от всички субекти, които тръгват да се борят за общественото доверие, по-добра експертиза, по-добри възможности за изграждане и подобрение условията на живот в България, от екипа на ГЕРБ – няма.  Предизвикателството пред нас е да убедим в това и хората“, коментира Десислава Танева.

По думите й, служебното правителство, вместо да изпълнява основната си задача да организира честни избори, се е превърнало в основен участник в предизборната кампания. Според нея, действията им са свързани с реваншизъм и връщане на компрометирани личности от миналото, а това не е промяната, която гражданите искат.

Тя изрази и притеснение, че на 11 юли по-възрастното население ще бъде затруднено от електронното гласуване. „Въпреки трудностите, ние трябва да убедим хората, че трябва да гласуват. Предизвикателството пред нас е да обясним на хората това, което сме направили. Нашето най-голямо предимство е, че сме управлявали много години точно защото е имало чуваемост и сме чули хората какво ни казват и сме полагали усилия, и сме се коригирали. Безспорно е, че тези години натежават, но на 11 юли трябва да положим всички усилия справедливостта да победи и да вземем справедливия най-висок резултат-максимален“, призова тя.

Добрите резултати постигнати, при управлението на ГЕРБ, но през призмата на местната власт пък бяха представени от настоящия градоначалник Стефан Радев.

При представянето на листата на Коалицията „ГЕРБ – СДС“ с кандидати за народни представители, присъстващите имаха възможност да се запознаят и с приоритетите на всеки един от тях в работата им, ако получат доверието на гражданите на 11 юли.

Листата е 12-членна, втора е Мария Белова – юрист, народен представител в 43-то, 44-то и 45-то Народно събрание. Трета е д-р Наталия Канева – началник на отделението по ендокринология в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен. Четвърти в листата е треньорът по колоездене Евгени Балев. Пети е Борис Шейтанов – предприемач и мениджър на застрахователен офис. Под номер шест в листата е Георги Даскалов – фармацевт и мениджър на аптека в Сливен. Седми е Деян Митев –директор и главен художествен ръководител на Ансамбъл за народни песни и танци – Сливен. На осмо място е юристът Галя Хачадурян. Педагогът Милена Гочева е девета. Тя е начален учител в Сливен. Под номер десет е Даниела Василева – педагог и учител в Сливен. Единадесети в листата е Велмира Вълева – асистент на евродепутата от
ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов. На 12-то място е юристът и бивш областен управител на Сливен Чавдар Божурски

Коалицията „ГЕРБ – СДС“ е с номер 5 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук